Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Prilej de revanșă

România va avea prilejul să se revanșeze la Campionatul European de handbal feminin. Naționala țării va înfrunta Norvegia, Germania şi Cehia în Grupa D a Campionatului European.
Tricolorele vor avea şansa unei revanşe în faţa Cehiei, după înfrângerea din optimile de finală la ultimul Campionat Mondial. Germania a fost adversara primei reprezentative în meciul de clasament 5-6 la ultimul European, câştigat de România la limită.
Cel mai tare adversar este Norvegia, campioană europeană și vicecampioană mondială. Formația nordică este o mai veche cunoştinţă a României, cele două reprezentative întâlnindu-se aproape la toate competiţiile în ultimii ani. Liderul echipei, Cristina Neagu, a spus că România a avut un pic de noroc la stabilirea țintarului și își poate crea un drum bun spre medalii.
Turneul final va debuta pe 29 noiembrie, mai devreme decât de obicei, având în vedere că, în alți ani, întrecerile aveau startul în luna decembrie. Echipa condusă de Ambros Martin va disputa meciurile de calificare din faza superioară, la Brest. Din fiecare grupă se vor califica mai departe primele trei echipe clasate.
Grupa României se va împerechea mai departe cu cea din care fac parte Ungaria, Spania, Olanda şi Croaţia. Grupa principală se va disputa la Nancy.
Campionatul European se va desfășura în Franța, în perioada 29 noiembrie – 16 decembrie.
În schimb, naționala masculină nu a mai fost de ceva timp la un turneu final și sunt șanse mari ca această situație să se mențină. România joacă în această seară, pe teren propriu, împotriva Macedoniei, returul playoff-ului pentru calificarea la Mondialul din ianuarie 2019. Românii trebuie să învingă la cel puțin nouă goluri diferență ca să fie siguri de calificare.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co