Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Primarul și demisiile

După o întrunire la Ministerul Mediului, unde a prezentat proiectele de reducere a poluării în municipiu, Adrian Dobre, primarul Ploieștiului a postat pe o rețea de socializare un filmuleț de la respectivul eveniment și un scurt comentariu.
“Am solicitat schimbarea legislației cu privire la amenzile acordate marilor poluatori, iar Garda de Mediu și Agenția de Mediu să-și facă treaba cum trebuie în Ploiești”, a scris, printre altele, primarul pe pagina sa.
Această afirmație vine după ce la sfârșitul anului trecut, acesta organiza o conferință de presă, special pentru a anunța că a cerut demisiile directorilor celor două instituții.
Acum, pare că primarul și-a îmblânzit discursul, cerându-le instituțiilor să-și facă treaba.
Dobre susține însă că nu s-a răzgândit în privința demisiilor solicitate, pentru că… una-i una, adică instituția și alta-i alta, respectiv conducerea.
Pe de altă parte, tot primarul spune că, la întrunirea de la Ministerul Mediului a discutat despre Agenția de Mediu și Garda de Mediu și că, din punctul său de vedere, acestea sunt aproape… Pe scurt, primarul cere unor instituții, din punctul său de vedere, prost conduse și aproape inexistente, să-și facă treaba bine.
Cum ar fi posibilă o asemenea performanță?
Primarul crede că Ministerul Mediului trebuie să vină cu o soluție. Dobre ne-a mai precizat că activitatea directorilor celor două instiuții este acum evaluată de către ministrul Mediului și că, deocamdată nu s-a primit niciun feedback.

inexistente.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co