Lumea lui Piticot

Duminică – 9.00 (reluare luni – 19.00) | Durată: 50 min | Realizator: Ana Bobe

O emisiune cu şi despre copii recomandată şi părinţilor.
Singura emisiune TV pentru copii din judeţul PRAHOVA!
“Lumea lui Piticot” işi propune sa vină atât în ajutorul parinţilor cu informaţii noi şi utile din diferite domenii, cât şi în ajutorul firmelor prin promovarea produselor destinate copiilor.
Printre rubricile emisiunii regăsim:

1. Gradiniţe la pachet ( prezentarea grădiniţelor din Prahova)
2. A fost odată ca niciodată…. ( rubrica din care cei mici pot sa afle mai multe informaţii atat despre cei ce au creat poveștile lor preferate cât şi despre cum au luat naştere celebrele filme de animaţie în tehnicolor)
3. Steluţe prahovene…( promovăm copii talentaţi )
4. Ghidul de frumuseţe şi sănătate al mamei(Atunci când eşti mama, atenţia ta se concentrează mai mult asupra copiilor şi a familiei.
Pentru mama – aceasta este rubrica în care tu eşti în centrul atenţiei: sănatatea mamei, diete de slăbit după naştere, sfaturi de carieră se adună la un loc în ghidul de frumuseţe şi sănătate a mamei.)
5. ŞCOALA MAMEI (este chiar denumirea cursului care de ceva vreme exista şi la Ploieşti)
6. Sfatul specialistului (nutriţie, boli, homeopatie… etc)
7. PITICOT ÎN ACŢIUNE (copii spun poezii, cântecele … )
8. Acasă (mobilier pentru copii, amenajari spaţii  pentru copii. Dacă sunteţi părinte sau va pregatiti sa deveniti trebuie sa vă gândiți, printre multe alte lucruri, și la felul în care veţi decora camera copilului. Oferta din magazine este extrem de generoasă şi vă simţiti copleşiţi de atâtea lucruri minunate pe care le-aţi putea cumpăra pentru micuţul dvs, noi vă prezentăm atât oferta magazinelor cât şi a producătorilor de acest gen, oferind totodată şi idei de amenajare a unei astfel de camere speciale).
9. Timp liber (dansuri pentru copii, balet, înot, tenis, locuri de joacă, etc.)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co