Sport

Programul turneului final al Cupei României

Ploieștiul va găzdui, la sfârşitul săptămânii, turneul final din cadrul Cupei României la handbal masculin. Meciurile se vor desfășura la Sala Sporturilor „Olimpia”. După ce orașul a fost văduvit de handbal, din cauza autorităților locale, neavând nicio echipă în competiţiile de seniori, nici la feminin, nici la masculin, fanii sportului la semicerc vor putea urmări din nou handbal de bună calitate. Federaţia Română de specialitate, condusă de ploieşteanul Alexandru Dedu, a oferit spre organizare Asociaţiei Judeţene Prahova turneele finale ale Cupei, atât la feminin cât și la masculin. Reprezentanţii Federației au stabilit programul turneului final. În prima zi, sâmbătă, 13 mai, vor avea loc semifinalele, după următorul program: Potaissa Turda – HC Dobrogea Sud Constanţa, de la ora 14:45 şi CSM Bucureşti – Dinamo Bucureşti, de la 17:30.
Finalele sunt programate duminică, 14 mai, meciul pentru medaliile de bronz disputându-se de la 14:45, în vreme ce marea finală va avea loc de la ora 17:30.
Biletele pentru această întrecere urmează să fie puse în vânzare printr-o reţea de profil, dar vor putea fi achiziționate şi de la faţa locului, în ziua meciurilor. Iniţial, ambele turnee finale erau programate în aceeaşi săptămână, în perioada 19-21 mai, dar calificarea Potaissei Turda în ultimul act al Challenge Cup a devansat Cupa României la masculin pentru sfârșitul acestei săptămâni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co