Actualitate

Rabla CLASIC și Rabla PLUS, aprobate

Programele Rabla CLASIC și Rabla PLUS au fost aprobate de către Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, și urmează să fie publicate în Monitorul Oficial. Astfel, populația va putea accesa unul dintre cele două programe sau, concomitent, pe ambele până la jumătatea lunii mai. Prima de casare prevăzută în programul Rabla CLASIC pentru autoturisme mai vechi de 8 ani este de 6.500 lei și se acordă pentru achiziționarea unui autovehicul nou, care generează maximum 130 g CO2/km. La aceasta se pot adăuga și două ecobonusuri.
Programul Rabla PLUS nu este condiționat de casarea și radierea unei mașini uzate și se adresează celor care vor să-și achiziționeze un autoturism electric pur sau unul electric hibrid.
Cele două programe pot fi cumulate, astfel încât o persoană poate beneficia atât de ecotichetul acordat pentru achiziția unui autovehicul electric pur/electric hibrid, cât și de prima de casare acordată prin Rabla CLASIC, doar în situația în care beneficiarul casează și radiază un autoturism mai vechi de 8 ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co