Imobiliare Valea Prahovei
Sport

România a vrut, dar n-a știut

România s-a bucurat de succesul din Muntenegru, deși rezultatul nu i-a ajutat deloc. Nici cei din staff-ul Federației nu i-au ajutat pe jucători având în vedere că aceștia nu au știut că trebuia să bată cu 2-0 ca să prindă urna a 3-a valorică. Au învins doar cu 1-0 în Muntenegru și vor fi în urna a 4-a la tragerea la sorți din decembrie.

Selecționerul Cosmin Contra avea sentimente amestecate având în vedere finalitatea succesului de la Podgorica. Contra a fost bucuros pentru atitudinea jucătorilor și trist pentru faptul că România nu a terminat prima ediție a Ligii Națiunilor pe unul din cele două cele mai bune locuri doi.

În opinia antrenorului, un alt motiv al ratării obiectivului a fost și absența publicului, mai ales la meciul-tur cu muntenegrenii. Atunci, Tătăruşanu şi colegii au pierdut două puncte care astăzi i-ar fi pus în postura de lideri ai grupei. ,,E clar că, neîndeplinind obiectivul, e un eșec. Fără al doilea gol marcat, e pe jumătate bucuria. Am avut 4-5 situații de gol, puteam intra la pauză cu 2, 3-0. Îmi asum această vină, dar joacă și adversarii… În unele partide suntem mai inspirați. Vom vedea la tragere. În fiecare urnă valorică există și adversari mai slabi valoric. Nu trebuie să ne gândim că prindem grupa infernală și nu ne putem califica. Vom vedea după tragerea la sorți”, a declarat Contra pentru Pro TV.

Dacă tricolorii mari au fost la un gol distanță de atingerea obiectivului, în schimb, cei de la ,,U” 19 au reușit o calificare de domeniul fantasticului. Merg mai departe la Turul de Elită, ultima fază dinaintea Campionatului European de anul viitor, dupa ce s-au impus cu 8-0 în partida cu Gibraltar, partidă disputată în Bulgaria, la Stara Zagora. Rus și colegii săi au beneficiat și de rezultatul înregistrat în cealaltă partidă, unde Grecia, echipă deja calificată, a învins Bulgaria în ultimul meci, rezultat de care a profitat România.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co