Actualitate

Șantierul din Breaza

Gropi, munți de pământ, circulație rutiera pe un singur sens și porțiuni de asfalt, surpate. Toate fac parte din peisajul localitatii Breaza. Localnicii s-au obisnuit deja, insa se întreabă când se va termina odată șantierul – aproape pe fiecare stradă se fac săpături fie pentru lucrări la retelele de canalizare sau de apă, fie de reabilitare și modernizare. Primarul a luat astăzi la picior străzile pe care se lucrează. Prima vizita a fost pe Aleea Parcului unde lucrarea de canalizare a fost finalizată încă din luna octombrie a anului trecut.
Responsabilă pentru această stradă este compania Hidro Prahova, cea care are de efectuat astfel de lucrări pe 90 de km în Breaza.
Lucrările realizate de Hidro Prahova au avut ca termen de finalizare inițial luna iunie, însă din cauza întârzierilor, acesta a fost prelungit până la sfârșitul anului. Brezenii s-au săturat de drumurile sparte, ba chiar se îndoiesc de calitatea lucrărilor.
Cele două mari proiecte de investiții, a caror valoare este de aproximativ 100 de milioane de euro se realizează cu bani de la Uniunea Europeana.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co