Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Scandal după scandal în PNL. S-au pierdut 5-10 procente în sondaje

Seara de marți a adus o ședință internă a Partidului Național Liberal cu scântei. Mai muți lideri le-au adresat miniștrilor reproșuri.
Nu măsurile luate de Guvern sunt problema, ci comunicarea, au spus la unison reprezentanții liberali. Mai exact, lipsa comunicării.
Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL este unul dintre cei care a criticat mai mulţi miniştri și care este nemulţumit că află despre măsurile Guvernului de la televizor. Europarlamentarul liberal a afirmat că a avut o “discuție cu cărțile pe masă” despre cum ar trebui să comunice Executivul.
“Nu se poate ca un vicepreședinte de partid să afle de la TV măsurile Guvernului”, a precizat Rareș Bogdan, conform stiripesurse.com.
Nu a întârziat să apară nici reacţia lui Ludovic Orban în cazul certurilor din PNL.
La finalul şedinţei Biroului Executiv al PNL, Orban le-a transmis liderilor liberali care au criticat lipsa comunicării dintre partid și Guvern că „nu există două partide” și că este greu să informezi în timp real „atunci când iei 100 de măsuri pe zi”.
Astfel, unii dintre liderii partidului, cunoscuți ca purtătorii de mesaj ai președintelui Iohannis, le-au mai reproșat membrilor guvernului că slaba comunicare și unele măsuri au afectat procentele partidului.
Înainte de criză, pe fondul nemulțumirilor cauzate de guvernarea PSD, liberalii reușiseră să crească.
Conform sondajelor acelor vremuri, PNL trecuse de 40%. După declanșarea crizei și felul în care aceasta a fost gestionată până în prezent, liberalii vorbesc în ședințele interne despre pierderea încrederii populației și sondaje în care au scăzut între 5 și10%.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co