Invatamant

Scoala noastra incotro?

Şcoala noastră încotro…? Sub acest generic s-a desfăşurat la Casa Tineretului o manifestare care a avut ca scop întărirea relaţiilor între instituţii, în vederea prevenirii oricăror evenimente negative în care ar putea fi implicaţi elevi din unităţile de învăţământ din Câmpina. La eveniment, pe lângă poliţiştii de proximitate, cei care au organizat „masa rotundă” au fost prezenţi reprezentanţi ai mai multor instituţii ale statului dar şi ai unor ONG-uri şi asociaţii, precum Cornel Popa, preşedintele Asociaţiei pentru Sănătate, Educaţie şi Familie.
Contracararea unor eventuale fapte de indisciplină intraşcolară, pregătirea elevilor din punct de vedere antivictimal şi antiinfracţional şi menţinerea unui climat de normalitate în unităţile de învăţământ câmpinene. Acestea sunt planurile celor care s-au întâlnit la Casa Tineretului, care recunosc că a trecut timpul când trebuie să „se ascundă după deget”. Violenţa există în şcoli şi trebuie înlăturată.
S-au întâlnit, au discutat, au propus soluţii şi planuri de viitor. Acum nu mai rămâne decât un aspect: toate aceste discuţii să ajungă în unităţile de învăţământ, să aibă „priză” la elevi, mai ales la cei care creează probleme.
httpv://www.youtube.com/watch?v=4jOaiks3sPQ

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co