Sport

Se aleargă iar pe Hipodrom

Intrarea la Hipodrom, stația de amplificare, existența unei case de pariuri. Sunt hibele observate de iubitorii curselor de trap reveniți, după doi ani de zile, la noua construcție de la marginea Ploieștiului. Iar proprietarii de cai și driverii își doresc condiții mai bune la boxe, dar și o pistă performantă.
Dorul de Hipodrom și curse s-a văzut și prin numărul destul de mare de oameni curioși să vadă cum arată complexul. Mulți au venit împreună cu copiii, dar au fost prezente și nume cunoscute din sportul românesc. Cătălin Burlacu, Mircea Dridea, Vivi Răchită au asistat la cursele demonstrative, pe categorii de vârstă. Burlacu a spus că urmărea de mic, la televizor, întrecerea cabalinelor. Unul dintre câștigători a fost premiat de ,,Nea” Nicu, cel mai longeviv driver al României.
Primii trei clasaţi au primit diplome din partea organizatorilor, iar câştigătorul fiecărei curse a intrat şi în posesia unei cupe. A fost singura întrecere din acest an, urmând ca reluarea curselor sa se producă în primăvara lui 2017.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co