Regulament

back2

amintiri din prima editie (an 2014) …

Super_Star_VP_TV

REZULTATE  ETAPE ZONALE

1 Joker`s Crew Dans Bușteni
2 Mititelu Paul Muzica Bușteni
3 Ansamblul Floricica Roșie Dans Bușteni
4 Chicoș Maria Muzica Bușteni
5 Ansamblul Codrulețul Dans Bușteni
6 Piciorea Gabriel Muzica Bușteni
7 The Sparks Dans Câmpina
8 Banu Eduard Muzica Câmpina
9 Pătrășcioiu Alexandra Muzica Câmpina
10 Trupa Fluturașii Dans Câmpina
11 Both Ileana Muzica Câmpina
12 Feticu Delia Dans Câmpina
13 Trupa Mini Fluturașii Dans Câmpina
14 Petre Larisa Muzica Ploiești
15 Muguri de Breaza Dans Ploiești
16 Simionescu Ștefan Muzica Ploiești
17 Ansamblul Mugurașii Dans Ploiești
18 Badea Marius Muzica Ploiești
19 Fântâna din Șirna Dans Ploiești
20 Bianca Andreescu Muzica Urlați
21 Ansamblul Podgorița Dans Urlați
22 Maria Papuc Muzica Urlați
23 Ansamblul Gorunul Dans Urlați
24 Matei Șendroiu Muzica Urlați
25 Ansamblul Strugurelul Dans Urlați
26 Paula Moldoveanu Muzica Urlați
27 Marina Șandru Muzica Vălenii de Munte
28 Ioana Gogonea Muzica Vălenii de Munte
29 Magic Kids – grupa mare Dans Vălenii de Munte
30 Ieșiți din tipar Muzica Vălenii de Munte
31 Baletul Happy Step Dans Vălenii de Munte
32 Trupa Steluțele Dans Vălenii de Munte

CALENDAR EVENIMENTE

11 iunie 2016 – Finala Judeteana – Super Star – are loc la Consiliul Judetean Prahova (Sala Europa – intrarea B) – de la orele 10.00

Finala se va difuza in direct pe Valea Prahovei TV

 

 

REGULAMENTUL

Concursul Judetean de muzică și coregrafie

„Super Star“

Ediţia a II a

15 FEBRUARIE  – 11 iunie 2016

I. ORGANIZATORI

Televiziunea Regionala VP-TV &  Radio Best FM, organizează în perioada 15 februarie – 11 iunie  2016,  a doua ediție a Concursului Judeten de muzică & coregrafie “Super Star la VP-TV”.  Partenerii speciali ai desfașurării competiilor sunt: Inspectoratul Școlar Judetean Prahova,  Prefectura Prahova și Camera de Comerț și Industrie Prahova.

 

II. SCOPUL CONCURSULUI

Concursul este deschis participării tinerilor între 7-18 ani, având drept scop afirmarea şi lansarea tinerelor voci, si a trupelor de dans, stimularea valorilor autentice locale în vederea lansării în elita muzicii româneşti şi, nu în ultimul rând, întâlnirea tinerilor interpreţi cu o serie de valori locale si personalităţi ale muzicii.

III. ZONE

Zonele județului Prahova – Concurs  “Super Star la VP-TV”

1. Valea Prahovei: Azuga, Busteni, Sinaia, Comarnic, si Secaria.

2. Campina: Campina, Breaza, Cornu, Telega, Brebu, Valea Doftanei, Provita, Banesti, Floresti, Filipesti, si Baicoi.

3. Valenii de Munte: Valenii de Munte, Slanic, Plopeni, Boldesti Scaieni, Blejoi, Maneciu, Cheia, Drajna, Cerasu, Soimari, Podenii Noi, Bertea, Alunis, Cocorastii Misili, Dumbravesti, Paulesti, Cosminele.

4.Urlati: Urlati, Mizil, Valea Calugareasca, Bucov, Sangeru, Apostolache, Gornet Cricov, Iordacheanu, Ceptura, Fantanele, Tomsani, Baba Ana, Draganesti, Fulga, Salciile, Pucheni, Rafov, Barcanesti, Tinosu, Balta Doamnei, Brazi, Targsor.

5. Ploiesti: Ploiesti

 

IV. JURIU

Juriul va fi format din 4  persoane avand în componență; reprezentanți din cadrul Televiziunii VP-TV,  profesori de muzica si coregrafie desemnati de Inspectoratul Scolar Judetean Prahova, și specialiști din domeniu.

V. DESFĂŞURAREA CONCURSULUI

Aspecte generale

Concursul se desfașoara pe două secțiuni: muzică și coregrafie, în cinci etape zonale plus o etapă județeană în perioada 15.02.2016 – 11.06.2016

Fiecare etapa zonală este precedată de o preselecție și un concurs pentru cele două secțiuni muzică și coregrafie

Etapa finală este realizată cu toți concurenții declarați câștigatori la etapele zonale.

În vederea asigurării unei participări care să asigure un grad ridicat de exigenţă şi competitivitate sunt organizate preselecții zonale. Neparticiparea la preselecţie atrage după sine neparticiparea la concurs.

Se pot înscrie în concursul zonal participanți cu vârste cuprinse între  *7-18 ani  care locuiesc in zona pentru care se realizează preselecții si a calendarului de evenimente afisat pe site-ul www.vptv.ro

 

Inscrierea candidațiilor – pentru fiecare zona

Esti Prahovean? Ai intre 7-18 ani? Îți place să cânți sau să danzezi și crezi că locul tău este pe scenă. Atunci vino la preselecția concursului Super Star!

Poți să trimiți pe e-mail la superstar@vptv.ro intenția ta de participare, iar noi te așteptam la preselecții în zona în care locuiești, conform calendarului de evenimente afișat pe pagina oficială a competiției: www.vptv.ro

Inscrierea la preselectie presupune, prezentarea unui act de identitate (CI sau copie certificat de nastere),  completarea fișei de înscriere, si prezentare unui negativ pe suport digital (Flash Card sau DVD/CD).

 

Preselecția candidațiilor – pentru fiecare zona

Participanții pot veni însoțiți de părinți, rude sau prieteni, accesul în sala de preselecție este liber. Rugăm toți invitații să păstreze liniște în timpul preselecției.

Fiecare participant va primi un număr de ordine iar preselecția se va derula ținând cont de numarul de ordine.

Participanții vor susține un singur moment artistic timp de 60 secunde, iar fiecare membru al juriului va puncta cu note de la 1-10 fiecare prestatie artistica.

După finalizarea tuturor momentelor artistice juriul va calcula media aritmetică pentru fiecare concurent, iar rezultatele (Admis/Respins) se vor comunica în ziua respectivă pe pagina de internet a competiției www.vptv.ro

În urma preselecției dintr-o zona se vor desemna 10 concurenti pentru sectiunea muzica si 10 trupe pentru secțiunea dans, concurenti care vor participa la etapa zonală.

Daca se constata egalitate de puncte la ultima pozitie din listă, respectiv pozitia nr. 10, se vor considera admisi toti participanti care sunt clasati la egalitate de puncte pe pozitia nr. 10 in sectiunea respectiva.

Calitatea negativelor, calităţile vocal-interpretative, prezenţa scenică, valoarea şi dificultatea repertoriului, originalitatea interpretării constituie criterii pe care juriul le consideră de bază în vederea acordării punctelor în concurs.

 

Etapa zonală

Fiecare etapă zonală presupune un spectacol in care toti concurentii admisi in faza de preselectie (10 concurenti sectiunea muzica si 10 concurenti sectiunea dans) vor  prezenta cate un moment artistic in fata publicului, a juriului si a telespectatorilor televiziunii VP-TV.

Fiecare concurent va prezenta un negativ pe suport digital (Flash Card, DVD/CD) cu 2 ore inainte de inceperea spectacolului.

Ordinea de interpretare va fi aleasa in mod aleatoriu de organizatori, prezentandu-se succesiv ambele sectiuni, muzica si coregrafie.

Fiecare concurent poate sa prezinte un moment artistic cu o durata de maxim 4 minute, iar fiecare membru al juriului va puncta la vedere cu note de la 1-10 fiecare prestatie artistic, notele vor fi adunate si calculate ca medie aritmetica.

La finalul competitiei se vor desemna cate 3 caștigatori  pentru fiecare secțiune (muzica si dans) pentru etapa zonala – Super Star.

Daca se constata rezultat de egalitate la o sectiune se va realiza o sectiune speciala de departajare  in care fiecare concurent aflat la egalitate va sustine un nou moment artistic, iar juriul va puncta la vedere cu note de la 1-10 fiecare prestatie artistica, notele vor fi adunate si calculate ca medie aritmetica. Procedura se repeta pana cand se va produce departajarea candidatiilor pe sectiunea unde are loc rezultatul de egalitate.

Fiecare castigator desemnat va primi un premiu special al concursului.

In final fiecare etapa zonala va desemna cate 3 castigatori pentru sectiunea muzica si 3 castigatori pentru sectiunea dans, toti  vor participa la etapa finala (etapa judeteana).

Informatii despre desfasurarea toturor etapelor zonale se vor prezenta pe pagina oficiala a competitiei www.vptv.ro

Accesul publicului in sala de spectacole se va face pe baza de bilete cu loc sau invitatii, pretul unui bilet va fi in jurul valorii de 10 lei/persoana si se va procura de la sala de spectacole.

Calitatea negativelor, calităţile vocal-interpretative, prezenţa scenică, valoarea şi dificultatea repertoriului, originalitatea interpretării constituie criterii pe care juriul le consideră de bază în vederea acordării punctelor în concurs.

 

Etapa FINALA –  județeană

ETAPA JUDETEANA
Concurentii declarati calificati in etapele zonale vor participa la copetitia finala judeteana  Super Star VP -TV editia 2, sambata 11 iunie de la orele 11.00.

Fiecare concurent va prezenta un negativ pe suport digital format mp3 sau wav pe suport USB, DVD/CD cu 2 ore inainte de inceperea sompetitiei.

Ordinea de interpretare va fi aleasa in mod aleatoriu de organizatori, prezentandu-se succesiv ambele sectiuni, interpretare vocal-instrumentala si coregrafie.

Fiecare concurent poate sa prezinte un moment artistic cu o durata de maxim 5 minute, iar fiecare membru al juriului va puncta la vedere cu puncte de la 1-10 fiecare prestatie artistica, punctele vor fi adunate si va rezulta un total de puncte optinute de la jurati.

Pentru fiecare moment artistic se aloca o perioada de 5 minute in care spectatorii si telespectatorii (competitia va fi transmisa in direct la televiziunea Valea Prahovei TV) pot sa voteze printru-un numar de sms (1241 cu taxa de 1 euro  + tva) concurentul favorit.
Ex. se trimite la numarul de SMS 1241 cuvantul C1 (concurentul nr. 1).

La inceputul fiecarui moment artistic se va specifica numarul de SMS si codul concurentului iar timp de 5 minute se poate vota pentru acel concurent.
Pentru fiecare concurent se aduna toate SMS-urile valide si se calculeaza punctajul obtinut din SMS-uri, dupa relatia: 1 SMS  = 0,01 puncte.
SMS-urile care sunt transmise inainte sau dupa aceasta perioada/concurent nu sunt valide si nu sunt luate in calcul.
Voturile multiple prin SMS pentru un competitor nu sunt valide.

PUNCTAJUL
La finalul competitiei sunt desemnati finalistii in urma punctelor acumulate de la jurati + punctele acumulate din SMS-urile valide.

REZULTATE
Concurentul care va acumula cele mai multe puncte la categoria unde evolueaza va fi desemnat castigator.

PREMII FINALA
1. Finalist  Interpretare Vocala-Instrumentala = 4.000 lei
2. Finalist – Coregrafie = 4.000 lei
PREMII ZONALE
– Toti concurentii care s-au clasat pe locul 1 la etapele zonale primesc  = 500 lei/grup/persoana (32 momente artistice in etape zonale x 500 lei = 16.000 lei)

DIVERSE

Informatii despre desfasurarea etapei finale se vor prezenta pe pagina oficiala a competitiei www.vptv.ro si pe contul de faccebook  https://www.facebook.com/pages/SUPER-STAR-VP-TV/357768607695370

Accesul publicului in sala de spectacole se va face liber.

Calitatea negativelor, calităţile vocal-interpretative, prezenţa scenică, valoarea şi dificultatea repertoriului, originalitatea interpretării constituie criterii pe care juriul le consideră de bază în vederea acordării punctelor în concurs.

In cadrul concursului “Super Star” nu se admit contestatii, juriul este cel care decide si apreciaza valoare momentelor artistice.

 

Prima pagina Regulament Formular de inscriere Competitii zonale Competitie judeteana Sponsori Parteneri Galerie foto - video Contact

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co