Sport

Totul pentru Europa

Tricolorul LMV Ploiești vrea să-și amâne ultimul meci din campionat, de pe teren propriu, din acest an. Problemele de lot și o prezentare cât mai bună la debutul în Europa sunt motivele pentru care formația ploieșteană recurge la această variantă. Meciul cu VCM LPS Piatra Neamţ, programat pe 17 decembrie, în cadrul etapei a II-a din returul Fazei întâi, se poate disputa în ianuarie 2017.
Cu trei zile mai devreme, voleibaliștii Ploieștiului vor evolua în Challenge Cup și o vor face în deplasare. Oboseala drumului își poate pune amprenta asupra jucătorilor, mai ales că sunt destui cu probleme medicale. Aleksandar Milivojevic nu este la capacitate maximă după ce s-a vindecat de o ruptură musculară. A urmat, apoi, accidentarea gravă a lui Hiroshi Centelles, care va reveni la antrenamente la începutul anului viitor. Kostiantyn Riabukha a suferit o entorsă și de-abia și-a revenit, iar ultimul lovit este Kostiantyn Zhylinskyi.
Centrul ucrainean s-a accidentat la umărul drept şi va lipsi la meciul din această seară cu Universitatea Cluj. Se speră ca acesta să fie recuperat până la jocul de sâmbătă, din deplasare, cu CSM Bucureşti. Mai mult, brazilianul Ferreira a fost nevoit să părăsescă echipa din motive personale. Confederaţia Europeană de Volei a confirmat datele de disputare a celor două manşe din 16-imile de finală din Faza Principală a CEV Challenge Cup. Tricolorul LMV se va înfrunta cu Fonte do Bastardo Azores, campioana Portugaliei.
Manşa tur este programată în Azore, pe 14 decembrie, iar returul va avea loc la Sala „Olimpia”, pe 21 decembrie. S-au stabilit, de asemenea, şi arbitrii care vor oficia la cele două meciuri. La partida din Portugalia au fost desemnaţi doi oficiali, din Anglia și Serbia, iar la cea din România vor împărți dreptatea arbitri din Turcia şi Lituania.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co