Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Vernisaj inedit la Muzeul „Nicolae Grigorescu”

Joi, 7 mai, a marcat începutul unei colaborări inedite între Muzeul Memorial „Nicolae Grigorescu” şi Şcoala Naţională de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina. Începând cu orele 17.00, la muzeu s-a desfîşurat vernisajul unei expoziţii de pictură, unde au fost prezentate lucrări realizate de elevi, membri ai clubului de pictură din instituţia de învăţământ. La eveniment au participat atât elevi şi cadre didactice din Şcoala de Agenţi de Poliţie, cât şi iubitori ai artei din Câmpina.
Lucrările au atras atenţia celor prezenţi, prin forţa compoziţiei şi a expresiei coloristice. Chiar dacă pentru tinerii artişti a fost primul eveniment de acest gen, se poate aprecia că luc rările au fost bine primite de către publicul vizitator.
A fost primul asemenea eveniment dintr-un program care anunţă şi alte manifestări artistice inedite. Chiar dacă meseria de poliţist pare rigidă pentru cei care privesc lucrurile din afara sistemului, iată că există şi persoane sensibile şi înzestrate cu talent, care găsesc răgazul să-i urmeze pasiunile şi să ofer celor din jur o părticică de frumos din sufeletele lor .
httpv://www.youtube.com/watch?v=qloMD8GaPPY

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co