Sport

Volei de pe o zi pe alta

Tricolorul LMV Ploiești va avea parte de un debut inedit în cupele europene. Trupa antrenată de Sergiu Stancu și Mădălin Marinescu va juca aproape de miezul nopții în meciul-tur din Challange Cup. Miercuri, 14 decembrie, Tricolorul va evolua la Bastardo Azores, campioana Portugaliei. Meciul va începe cu jumătate de oră înainte de miezul nopții, astfel că cele două echipe vor termina înfruntarea pe 15 decembrie.
Tricolorul a terminat și prima fază a turului de campionat cu o înfrângere. A pierdut la CSM București, 2 la 3, în tiebreak, luând, însă, un punct pe terenul unei echipe care nu a pierdut acasă decât cu Volei Municipal Zalău. A fost a doua oară când gruparea ploieșteană a ajuns la tiebreak, prima dată fiind în meciul cu vicecampioana din Zalău, de pe teren propriu, când s-a impus, după ce a fost condusă cu 2:1 la seturi.
În clasament, LMV-ul a încheiat pe locul al patrulea, cu 24 de puncte, la patru distanță de primele trei clasate, departajate la setaveraj. Zalăul deține șefia campionatului după ce până acum, în fruntea ierarhiei era Steaua. Formația bucureșteană este pe locul 2, iar Arcada Galați ocupă ultima poziție a podiumului, fiecare cu câte 28 de puncte. Riabukha și coechipierii vor începe returul primei faze a Diviziei A1 în această săptămână, pe 9 decembrie, în deplasare, la Volei Club Caransebeș.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co