Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Voleibaliștii îl sărbătoresc pe Sfântul Andrei

Voleibaliștii de la Tricolorul LMV Ploiești sărbătoresc cu un nou meci ziua Sfântului Andrei. Și au motive întremeiate să facă acest lucru. Pe lângă meciul din campionat, jucătorii au și un sărbătorit printre ei. Este vorba de trăgătorul Andrei Grigoraș. Un succes împotriva celor de la Universitatea Cluj poate fi cadoul sportiv pentru acesta, iar la final v-a putea să ,,ude” ziua de nume.
Mâine seară, Sala „Olimpia” va găzdui o nouă înfruntare a Tricolorului Ploiești. Poate fi prilejul unui nou succes pentru Ghimeș și ceilalți colegi. Ierarhia națională dă ca favorită trupa antrenată de Sergiu Stancu. Tricolorul LMV ocupă locul patru, cu 20 de puncte, iar ,,U” Cluj este penultima în clasament, cu 7 puncte. Va fi ultimul meci al LMV-ului, pe teren propriu, în turul Fazei I a Diviziei A1.
Formația ploieșteană și-a consolidat poziția din clasament și a reușit să mai refacă moralul afectat de eliminarea din Cupa României. În etapa trecută, voleibaliștii Ploieștiului s-au impus cu 3-1 la Unirea Dej. Etapa a 9-a a fost una a echipelor oaspete, care s-au impus în patru din cele șase meciuri ale rundei.
A fost cea de-a șaptea victorie a ploieștenilor, iar în urma acestui succes, Tricolorul LMV are cinci puncte peste locul următor, ocupat de campioana SCM U Craiova, si se află la doar două puncte distanță de podiumul campionatului. Șefia este deținută de Steaua București, urmată de Municipal Zalău și Arcada Galați, fiecare cu câte 20 de puncte.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co