Actualitate

Competiția studenților antreprenori

Studenții cu aptitudini antreprenoriale se întrec la Startup Summer Challenge 2017, competiția în care 3 echipe își arată măiestria în dezvoltarea unor aplicații web si mobile, însușindu-și, totodată, caracteristici esențiale pentru punerea bazelor și dezvoltarea unei afaceri durabile.
Tinerii înscriși sunt studenți în anul doi la Universitatea Petrol–Gaze Ploiești, specializarea Matematică–Informatică și vor fi inițiați astfel încât să-și promoveze singuri proiectul.
Cele 3 echipe sunt EvolutionX, CodeBusters si First Force. Cum se descurcă tinerii și ce așteptări au de la aplicațiile pe care le crează?

Competitia Startup Summer Challenge se desfașoară până pe 28 iulie. În cadrul programului vor avea loc diverse workshop-uri de dezvoltare antreprenorială, personală și financiară, dar și întrevederi cu posibili investitori sau oameni de business din Prahova. Echipa câștigătoare va pleca acasă cu numeroase premii, constând în vouchere valorice, cărti, dar și alte produse și servicii utile unui tânăr antreprenor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co