Imobiliare Valea Prahovei

Despre noi

 Televiziunea Regionala VP-TV (Valea Prahovei TV)

mixSPECIFIC TELEVIZIUNE

Mix-ul de programe propus de VP-TV este unul de tip generalist, care include jurnale de ştiri, reportaje, emisiuni specializate, talk-show-uri, divertisment, muzică, filme documentare şi programe pentru copii.
Programele VP-TV sunt destinate publicului din localităţiile aflate în zona de acoperire, în special celor care sunt interesaţi zi de zi de ştiri şi emisiuni cu specific local. Emisiunile televiziunii pun accentul pe actualitate şi au rolul de a oferi o mai bună informare şi comunicare între instituţii şi cetăţenii, la nivel local  şi regional.

Televiziunea Regională VP-TV aparţine trustului de presă MixMontan, trust ce deţine posturile de radio Best FM (Ploieşti 88.3, Câmpina-88,6 şi Sinaia 103,6),  Ziarul Valea Prahovei, portalul online www.PortalPH.ro şi Televiziunea Naţională de Turism Travel Mix. Televiziunea VP-TV emite din Ploieşti un program de 24 ore/zi, 7 zile din 7, şi este distribuită prin cablu tv, fibră optică, retele IP-TV, internet, telefoane, şi tablete.

 

VP-TV în lista   “must carry” televiziuni regionale detalii…

lista-must-carryVP-TV
A intrat din februarie 2013 în lista “must carry” – televiziuni regionale obligatorii la retransmisie în reţelele de cablu din judeţele Prahova şi Braşov, conform deciziei CNA.
În acest sens, compania a investit în sistemul de distribuţie şi este în procedură de finalizare implementare soluții tehnice cu toţi operatorii de cablu tv.
În următoarea perioadă VP-TV va dezvolta reţeaua de interconectare cu toţi operatorii de cablu tv din Bucureşti şi judeţul Ilfov, având în obiectiv finalizarea studioului de emisie din Bucureşti.

 

ZONA DISTRIBUTIE

harta-distributie-vp-tvVP-TV este singura televiziune regională din Prahova  ce emite în Prahova, Braşov, Ilfov şi în Bucureşti.
Valea Prahovei TV  emite în toate reţelele catv din municipiile Ploieşti și Câmpina, în oraşele Azuga, Buşteni, Sinaia, Comarnic, Breaza, Băicoi, Boldeşti-Scăieni, Plopeni, Mizil, Urlați, Vălenii de Munte,  în toate comunele din judeţul Prahova şi în reţele din Braşov, Ilfov şi Bucureşti.

retele


 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co