Actualitate

1 Iunie, un curcubeu de cadouri

Jucăriile şi-au făcut loc în plase şi cutii, pregătite pentru campania „1 Iunie, un curcubeu de cadouri”. Este al doilea an în care VP TV Câmpina face apel la dumneavoastră să participaţi la bucuria copiilor de la Şcoala Sanatorială Voila, de ziua lor. Cei mai harnici au fost micuţii de la Grupa Fluturaşilor din cadrul Grădiniţei nr. 4 din municipiu. Din jucăriile şi jocurile lor au ales câteva şi cu mare bucurie le-au adus pentru campania noastră.

Mai este o săptămână, timp în care vă aşteptăm la sediul VP TV din Câmpina, Bd. Nicolae Bălcescu nr. 50, la Casa Tineretului, etajul 2, cu orice daruri care v-au făcut copilăria fericită şi acum misiunea lor este să meargă mai departe, de 1 iunie, la elevii de la Voila, cei care vor fi sărbătoriţi cu ajutorul nostru.

Pluşuri, maşinuţe, cărţi, jocuri şi păpuşi, toate vor face nişte copii să se simtă iubiţi şi fericiţi, de ziua lor. Pentru relaţii privind campania „1 Iunie, un curcubeu de cadouri”, puteţi suna la numărul de telefon 0784.202.643.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co