Actualitate

500 de numere

George Severin! Editorul fondator al săptămânalului Zarva. A reuşit să ţină un ziar local timp de 10 ani. Mulţi sunt cei care au trecut prin redacţia pe care o conduce. Şi a venit momentul pentru sărbătoare. A apărut ziarul numărul 500. Presa este presă, trebuie să existe, pentru ca cetăţenii să fie informaţi aşa cum trebuie. Aşa că no le urăm: multe numere înainte!
Mulţi oameni au trecut prin redacţia ziarului Zarva. Mulţi au plecat pe la alte redacţii de ziare sau de televiziune. Un lucru este clar: senatorul Gerge Severin recunoaşte că fără cei care au lucrat alături de el nu ar fi ajuns acolo unde este. Un ziar este un mijloc de a te afirma.
Un alt aspect pe care editorul fondator al ziarului concurent al Valea Prahovei a ţinut să-l spună a fost acela că, deşi a ajuns cu ziarul la numărul 500, nu crede că va ajunge la numărul 1.000. Internetul, se pare, va lua locul ziarelor tipărite pe hârtie.
Cu toate acestea, noi, cei de la Valea Prahovei, le urăm celor de la Zarva să facă în continuare ceea ce fac! Este bine ca pe piaţă să existe cât mai multe mijloace de informare. Publicul cititor este cel care are de câştigat! Şi are de unde să şi aleagă!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co