Administratie

95.000.000 de lei pentru rețelele de apă și canalizare din Moreni

Proiectul care vizează înființarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare la nivelul localităților din județul Dâmbovița continuă. Zilele acestea, a fost semnat un alt contract, în valoare de aproximativ 95.000.000 de lei, privind realizarea rețelelor de apă și canalizare în municipiul Moreni și în comunele Iedera și Valea Lungă, conform publicaţiei online incomod-media.ro.
Pentru municipiul Moreni este vorba despre extinderea rețelei de alimentare cu apă pe o lungime de 2,9 km, amenajarea a 285 de branșamente la rețeaua de apă potabilă, extinderea cu 2,9 km a rețelei de canalizare menajeră, asigurarea a 255 de racorduri la rețeaua de canalizare și execuția a 1 km de conducte de refulare.
La Iedera se are în vedere înființarea a 18,1 km de rețea de canalizare menajeră, racordarea a 1.841 de gospodării la rețeaua de canalizare, construirea a 16 stații de pompare a apei uzate menajere și montarea a 7,9 km de conducte de refulare.
La Valea Lungă va fi înființată o rețea de 23,3 km de rețea de canalizare, realizarea a 1.369 de racorduri. Se vor pune în funcțiune 24 de stații de pompare a apei uzate menajere și vor fi executate 4,3 km de conducte de refulare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co