Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

A avut zile

Vacanta inceputa tragic pentru seful sectiei UROLOGIE de la spitalul Fundeni. Medicul  Mihai Branzan in varsta de 67 de ani a sarit cu autoturismul intr-o rapa adanca de peste 30 de metri, pe Posada. Acesta vroia sa mergea duminica dimineata la schi pe Valea Prahovei, dar intr-o curba periculoasa a derapat, a ajuns pe contrasens unde a rupt parapetul de protectie al drumului si a cazut in prapastie.
Martorii spun ca de vina a fost viteza mare dar si poleiul de pe sosea. Cei care au sarit in ajutorul medicului spun ca, la felul in care arata masina, acesta a avut mare noroc ca a scapat cu viata. Victima a reusit sa iasa de unul singur dintre fiarele contorsionate ale autovehicului insa a suferit multiple traumatisme la cap, fata si torace. Dupa ce I s-au acordat primele ingrijiri la  centrul de primiri urgente din Sinaia victima a fost transportata cu elicopterul ministerului de interne la spitalul de urgenta Floreasca.
Acesta este al doilea accident grav petrecut prin ruperea parapetului si plonjarea in prapastie, pe Posada, in ultimele 3 luni.
httpv://www.youtube.com/watch?v=4IZGMN1uZfc

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co