Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

A sfarsit in gradina

Dimineaţa zilei de 22 ianuarie. Adrian Popa, care locuieşte pe strada Slt. Erou Bogdan Vasile, din Câmpina, iese din casă să fumeze o ţigară. Se uită peste gard şi i se pare că cineva a aruncat nişte gunoaie. Se uită mai bine şi… nu îi vine să creadă! Grămada de gunoaie era, de fapt, trupul neînsufleţit al vecinei lui, Maria Silvestru, de 81 de ani. Bărbatul a chemat imediat un vecin şi, împreună, s-au apropiat de cadavru. Realizând gravitatea situaţiei cei doi au sunat imediat la serviciul 112.
La faţa locului au venit imediat poliţişti de la Investigaţii Criminale şi Criminalistică. Cum nu existau semne care să indice o moarte violentă, oamenii legii au luat legătura cu medicul de familie, dr. Gabriela Dinescu, care, după ce a examinat trupul neînsufleţit a tras concluzia că este vorba despre o moarte naturală. Maria Silvestru era cunoscută ca o persoană cu afecţiuni cardiace. Cauza probabilă a morţii: infarct.
Din discuţiile purtate cu vecinii am aflat că bătrâna locuia singură şi că era cam retrasă. Acum rudele se pregătesc pentru a-i oferi bătrânei o înmormântare creştinească.
httpv://www.youtube.com/watch?v=UwbMcCZaWHo

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co