Turism

A venit vacanța

Pârtiile de pe Valea Prahovei sunt pline, în aceasta perioadă. Nu de alta, dar școlarii sunt în vacanța. Astfel, copiii, bunicii sau părinții au luat calea muntelui. Hotelierii susțin că au locurile de cazare ocupate aproape în totalitate, mai ales că au făcut și reduceri. Tocmai din cauza numărului mare de turiști, intrestațiuni se circulă cu mare dificultate.

Dar, coloanele de pe DN1 nu reprezintă un obstacol. Odată ajunși pe pârtii, turiștii dau startul distracției. Mai ales că pârtiile oferă condiții excelente pentru schi sau snowboard. Nici derdelușurile nu sunt uitate.

La mare căutare sunt însă taberele de schi, asta deoarece mulți copii vor să învețe tainele acestui sport. O astfel de tabără, în Bușteni, costă 1.400 de lei, pentru o săptămână, bani care reprezintă contravaloarea cazării, mesei, suplimente nutritive pe pârtie şi bineînţeles patru ore de antrenament intensiv.

Și când termină cu schiul sau derdelușul, copilașii se pun pe vizitat, mai ales că pe Valea Prahovei sunt nenumărate opțiuni. Singurul lucru rău este ca vacanță e cam scurtă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co