Actualitate

Acuzat de malpraxis

O familie din comuna damboviteana Moroieni acuza um medic ginecolog de la Spitalul orasanesc din Sinaia de malpraxis dupa ce bebelusul care nu a avut nicio problema in decursul sarcinii mamei, a decedat la citeva ore dupa nastere in drum spre Maternitatea din Ploiesti, iar mama acestuia a ajuns in stare grava la spital. In replica doctorul spune ca nu si reproseaza nimic,in conditiile in care copilul s-a nascut cu afectiuni, tratamentul aplicat fiind in opinia lui unul corespunzator, iar Autoritatea de Sanatate Publica Prahova a dispus o ancheta in acest caz.
Oamenii care au reclamat cazul spun ca medicul ginecolog din Sinaia a ingrijit de-a lungul anilor mai multe femei din familia lor, iar tanara de 28 de ani a fost supravegheata pe tot parcursu sarcinii,care s-a dovedit a fi una obisnuita, fara complicatii. Totusi, imediat dupa nastere, baietelul a avut complicatii, a fost resuscitat, iar ulterior a fost transportat cu mama sa in ambulante diferite, spre Maternitatea din Ploiesti.
Nou nascutul a murit in drum spre Maternitatea din Ploiesti, iar mama lui a ajuns in stare foarte grava, fiind internata de urgenta. Rudele femeii spun ca medicul de la Sinaia a gresit in acest caz si cer autoritatilor sanitare prahovene sa cerceteze acest caz.

Medicii Maternitatii din Ploiesti spun ca in acest moment starea femeii este stabila si confirma ca aceasta este in afara oricarui pericol.  Autoritatea de Sanatate Publica Prahova continua cercetarile  pentru elucidarea cauzelor care au provocat moartea bebelusului si starea grava in care a ajuns mama acestuia la spital.
httpv://www.youtube.com/watch?v=XRlahZ_rJcw

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co