Actualitate

Adjunctul IJP, audiat de DNA

Zi plină la Direcția Națională Anticorupție, Serviciul Teritorial Ploiești. Șeful DGA Prahova și adjunctul șefului IPJ, suspectați de corupție, au fost aduși pentru audieri, alături de un ofiţer la BCCO Ploieşti. Cei trei, susțin surse judiciare, ar fi protejat mai mulți oameni de afaceri din Prahova, certați cu legea.

Primul adus la DNA Ploiești a fost Constantin Ispas, Şeful Direcţiei Generale Anticorupţie Prahova. A ajuns în jurul orei 11.00. Comisarul șef, Adrian Rădulescu, adjunctul şefului Inspectoratului de Poliție Județean Prahova a fost adus și el cu duba jandarmilor, direct de la birou.

Emanuel Saghel, ofiţer în cadrul BCCO Ploieşti și sef serviciu, a fost adus la DNA Ploieşti cu o dubă a MAI. La intrarea în sediul instituţiei, el a declarat că a fost ridicat de la serviciu. A negat și el acuzațiile. Întrebat dacă a ajutat infractori sau dacă s-au scurs informaţii din dosare aflate în lucru la BCCO Ploieşti, Saghel a răspuns: “Niciodată”. Potrivit unor surse judiciare, cei trei au fost aduși într-un dosar în care este vorba de fapte de corupţie care s-ar fi petrecut în perioada 2010-2015.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co