Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Ajutoare din Busteni pentru sinistrati

Gest impresionant pentru oamenii din Rădăuţi, Săuceşti, Tămăşeni şi Doljeşti. Administraţia locală din Buşteni, cu ajutorul oamenilor de afaceri, au donat ajutoare în valoare de 2,3 miliarde de lei oamenilor cărora acum 1 an apele le-au distrus casele. Delegaţia de la Buşteni a fost formată din 20 de persoane, printre care primarul, viceprimarul, consilieri locali şi afacerişti. Toţi aceştia au mers la sinistraţi cu 2 TIR-uri încărcate cu mobilier nou de bucătărie şi dormitor. 310 familii au primit cu lacrimi în ochi paturi duble cu saltea, mese şi scaune tapiţate. Nu le-a venit să creadă că reprezentanţii administraţiei locale din Buşteni s-au gândit tocmai la soarta lor. Apele au curăţat totul în cale şi le-au luat toate bunurile. Au rămas sub cerul liber. Acum, s-au ridicat alte case pentru ei, locuinţe care trebuiesc mobilate. Ajutorul din Buşteni adus chiar înaintea Paştelui a fost primit cu emoţie de localnici. Dupa mult timp, în care au crezut că lumea a uitat de ei şi de necazurile lor, acum au simţit iar speranţa.
Delegaţia prahoveană a rămas impresionată de faptul că autorităţile au reuşit să contruiască noi locuinţe oamenilor. Ajutoarele din Buşteni au fost duse înainte de sărbătorile pascale, deoarece până acum administraţia locală a aşteptat ca Guvernul să termine construcţiile. Nici copiii nu au fost uitaţi, aceştia primind multe dulcuri.
Mobilierul a fost asamblat pe loc, după care oamenii l-au aranjat în case. Administraţia locală din Buşteni spune că ori de câte ori va putea, va întinde o mână de ajutor către cei năpăstuiţi de soartă.
httpv://tr.youtube.com/watch?v=ctXiV6B2C5Y

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co