Actualitate

Ajutor pentru a putea merge

Nu toţi copiii au şansa de a alerga fericiţi, de a merge la şcoală sau de a se bucura de toate clipele frumoase ale copilăriei. Sunt copii greu încercaţi de viaţă prin boli care le fură inocenţa şi bucuriile copilăriei. Este şi cazul Andreei, o fetiţă de 14 ani, din Cocorăştii Caplii, diagnosticată după primul an de viaţă cu tetrapareză spastică.

Au urmat apoi şi două operaţii, în care părinţii şi-au pus multe speranţe. Mama Andreei a fost nevoită să rămână acasă pentru a se ocupa ea. Au urmat ani în care cea care i-a dat viaţă s-a luptat din răsputeri să o înveţe măcar câteva lucruri elementare.

După mulţi ani, Andreea poate avea şansa de a merge. Trei operaţii şi multe şedinţe de recuperare. Părinţii au reuşit să strângă banii pentru prima intervenţie.

La începutul lunii februarie, Andreea trebuie să facă prima operaţie. Are nevoie de ajutorul semenilor pentru celelalte două şi şedinţele de recuperare. Persoanele care o pot ajuta pot face donații în contul în lei deschis la Banca Românească, sucursala Câmpina RO 11 BRMA 0999 1000 5766 9988.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co