Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Ajutor pentru Teo

Ajutor pentru Teo
Teo, un ghemotoc de doar cinci anișori, are mare nevoie de ajutorul nostru. El, împreună cu surioara sa geamană, Ana Maria, au văzut lumina zilei la maternitatea Giulești. Micuța nu a avut nicio problemă, dar din pricina unor complicații, Teo s-a născut cu grave probleme de sănătate, care îl impiedică să respire singur, să clipească și chiar să se alimenteze. Băiețelul respiră ajutat de un tub introdus în gât, este alimentat printr-un altul în stomac, iar la ochi are lentile, pentru că nu clipește, iar mama îi umezește ceas de ceas ochișorii. Salvarea lui are un preț. Unul foarte mare. Aproape 50.000 de euro, pentru a spera la un transplant de celule stem, la o clinică din Turcia.
Așa trăiește de când s-a născut. Cu greu. În casa familiei din Văleni este practic un salon de spital. Un aparat măsoară pulsul, iar cu ajutorul unui altuia părinții se asigură că micuțul este ventilat și aspirat corespunzător. În urmă cu cinci ani, la naștere, a început calvarul lui Teo.
Părinții lui Teo, Elena și Nicolae Popescu sunt de meserie asistenți pe ambulanță. Ironia sorții a făcut ca la apelul către 112, la caz să ajungă chiar Nicolae.
Acolo medicul de gardă le-a spus că trebuie să intre urgent cu Elena în sala de operație. Doar că părinții au decis să meargă la București, la maternitatea Giulești. Acolo era și medicul ce a supravegheat sarcina mamei lui Teo.
Acolo i s-a făcut o perfuzie și a fost dusă în salon. Patru zile a stat fără alte tratamente, timp în care starea lui Teo se agrava. După acest timp i s-a făcut cezariană.
Când medicii îi spuneau că nu mai are nicio șansă, familia a decis să îl ia acasă. Cu greu s-au aprovizionat cu aparatura necesară prin intermediul căreia îl monitorizează. De atunci și până acum au încercat să trăiască astfel.
50.000 de euro este un vis prea greu de imaginat că ar putea deveni realitate.
Cei care doresc să îl ajute pe Teo să ajungă la terapie, o pot face donând bani în contul asociației deschise pentru el, Asociația “Prieteni pentru Teo”, cont IBAN RO76RNCB0211140900750001.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co