Actualitate

Alternativă la carnea de miel

Sute de turişti au preferat să petrecă sărbătorile pascale în unităţile care oferă o alternativă la carnea de miel. Sunt puţine restaurante pe Valea Prahovei care oferă,  în afara bucetelor tradiţionale de Paşte şi alte meniuri, cum ar fi cele cu specific mediteraneean. Multă lume se înghesuie să guste din preparatele ce conţin scoici, creveţi, caracatiţe sau calamar. Bucătarii spun că aceste mâncăruri se digeră mai uşor decât preparatele ce conţin carne de miel. De asemenea, ele sunt din ce în ce mai căutate, datorită faptului că sunt sănătoase şi foarte gustoase. Specialiştii spun  că flexibilitatea şi numărul mare de ingrediente sunt două dintre marile caracteristici ale acesti bucătării. Gătitul în stil mediteraneean promovează mâncarea sănătoasă şi revigorantă pentru organism. Multe dintre ingrediente reduc colesterolul şi fixează limitele zahărului în sânge. Aşadar, dacă doriţi o alternativă de Paşte, sunte-ţi invitaţi pe Valea Prahovei să savuraţi într-un cadru select mâncărurile care conţin calamar, sepia şi al căror gust se apropie de carnea de oaie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co