Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Ambulanță răsturnată, în Ploiești

Accident duminică seară, în Ploiești. O ambulanță, în care se afla echipajul dar și un pacient, s-a răsturnat după ce a fost izbită de un autoturism al cărui șofer, din primele informații, nu ar fi acordat prioritate autosanitarei.

Ambulanța venea din zona de vest, spre spital, cu un pacient în vârstă de 78 de ani care suferise o ischemie acută de membru superior, ceea ce, potrivit medicilor, reprezintă o urgență majoră. Autosanitara avea pornite semnalele acustice și luminoase, iar în intersecția de la Nord a fost izbită de un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 19 ani. Cel care a acordat primul ajutor până la sosirea medicilor a fost un asistent medical voluntar.

Echipajul de pe Ambulanță, dar și pacientul, au fost transportați la spital. La fel și ceilalți doi ocupanți ai autoturismului implicat în accident, niciunul însă cu răni grave. Unei femei care se oprise să se uite la accident i-a venit rău. Poliția continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co