Actualitate

Amical de un milion de euro!

Petrolul-Astra a reprezentat și un duel al bolizilor de lux! În parcarea stadionului ,,Ilie Oană” au venit mașini în valoare de aproape un milion de euro! La acest capitol, au excelat astriștii Lazar, Răduț, Vali Gheorghe, Dani Coman, dar și fostul oficial al Petrolului, Andi Crângu, venit împreună cu Vivi Răchită. Toți au fost opriți la poartă pentru a fi bifați pe foaia oficială.

Fiind gazde, oficialii Petrolului le-au păstrat oaspeţilor locurile din interior, în timp ce Sârghi, Lungu și ceilalți petroliști au lăsat maşinile în afara arenei. Fiind o repetiție pentru meciurile oficiale, conducerea ,,lupilor” a pregătit şi un punct de triaj medical unde fiecare era termoscanat şi completa fişa specifică. Pe teren, antrenorii Enache şi Andone, nu au beneficiat de golgeterii lor, Arnăutu respectiv Alibec, din motive medicale, meciul terminându-se fără goluri chiar dacă ocazii au fost.

Una din vedetele Astrei, Gabi Tamaş, a plecat în timpul reprizei a doua nu înainte de a se saluta cu staff+ul Petrolului. Un fan a ţinut neapărat să-l salute pe celebrul fotbalist riscându-și viața printre mașinile aflate în trafic.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co