Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Apa in zona de nord a Campinei

Lucrările pentru alimentarea cu apă a zonei de nord a municipiului Câmpina au început. Punctul de plecare: strada Cărămidari din cartierul Voila. Până acum au existat mici probleme pentru care s-au găsit rezolvări. La partea de documentaţie, în urma unei analize s-au constatat câteva elemente care trebuiau îmbunătăţite. Asigurarea în bune condiţii a debitelor necesare municipiului Câmpina care să asigure o alimentare fără probleme şi fără întreruperi, traseele destinate conductei, trasee care implicau distrugerea trotuarelor şi nu numai, distrugeri care afectau mai mult decât cele din carosabil. Firma care se ocupă de lucrare face tot posibilul ca să uşureze execuţia, lucru care va duce la o mai bună realizare a acesteia şi la îndepărtarea pe cât se poate a disconfortului care se creează în trafic.
Care este mersul lucrărilor în acest moment aflăm de la  primarul municipiului Câmpina, Horia Laurenţiu Tiseanu prezent la faţa locului.
După ce vor finaliza pe strada Cărămidari, lucrările vor continua astfel încât conducta să acopere toată zona.
În perioada în care se va lucra în carosabil, se va crea un disconfort în trafic, fapt pentru care atât administraţia locală cât şi firma constructoare fac un apel participanţilor la trafic.
Proiectul este un proiect PHARE 2006, aceasta fiind titulatura programului de finanţare, un proiect care trebuie finalizat până la sfârşitul anului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co