Actualitate

Atentie la alba neagra

Aceasta este „expresia” cu care organizatorii jocului alba-neagra atrag persoanele de pe stradă, sau mai ales din staţiile de maxi-taxi. Se ştie foarte bine că acest joc este ilegal şi că prea mici sunt şansele să pleci acasă cu mai mulţi bani decât aveai înainte în buzunar. Şi cu toate acestea nu puţini sunt cei care pică în plasa organizatorilor acestui joc. Cum varianta sancţionării celor care înşeală s-a dovedit a fi total ineficientă, conform legii 61/1991, oamenii legii s-au hotărât să adopte o altă strategie: să sancţioneze atât organizatorul jocului cât şi pe cel care participă, pe cel care sună apoi la poliţie pentru a anunţa că a rămas fără bani.
Până acum poliţiştii au dat dovadă de înţelegere faţă de cei care şi-au pierdut banii la jocul alba-neagra. Însă, acum, lucrurile s-au schimbat! Gata cu „joaca”! Deja au fost amendate persoane care au pierdut la acest joc şi au sunat apoi la poliţie. În textul legii scrie clar că organizatorii şi participanţii la jocuri ilegale de noroc sunt sancţionaţi cu amendă de la 500 la 1.500 de lei.
Războiul declarat de poliţişti jocului alba-neagra, care în ultimul timp a reînceput să facă „victime”, are la bază o statistică: din 2005 şi până acum de peste 790 de ori organizatorii jocului au ajuns la poliţie şi au fost sancţionaţi contravenţional. Şi nici o amendă nu a fost plătită. Aşa că a mai rămas doar varianta descurajării celor care încă mai cred că pot câştiga la alba neagra. Cum? Prin amenzi usturătoare!
httpv://www.youtube.com/watch?v=zAkiiAH8Dos

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co