Turism

Au fugit de caniculă

Temperaturile extrem de ridicate din weekend au aglomerat stațiunile de la munte. Mii de turiști din marile orașe, dar mai ales din București, au ajuns pe Valea Prahovei și au luat cu asalt zonele împădurite acolo unde, pe malul râurilor, au făcut plajă, grătar și au profitat din plin de răcoarea muntelui. Valea Cerbului a fost din nou principalul punct de atracție.
Foarte mulți turiști au preferat să lase mașinile la marginea pădurii și să pornească la plimbare pe traseele umbroase din pădure. Cei care au sosit cu trenurile au ales ca mijloc de transport tractorașele care fac legătura între gara din Bușteni și Cabana Gura Diham prin Valea Cerbului, care abia au făcut față situației.
În stațiunea Bușteni termometrele stradale au indicat temperaturi de până la 33 de grade la orele prânzului, însă atmosfera a fost plăcută datorită adierilor de vânt și a cerului acoperit parțial de nori. Spre seară gările s-au aglomerat, iar multe trenurir au avut întârzieri mari din cauza unui copac prăbușit pe linie în zona Predeal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co