Actualitate

Au scapat de urs

Ursul care a început de câteva săptămâni să terorizeze mai multe familii din Sinaia a fost în sfârşit prins. Specialiştii au montat o cuşcă chiar în curtea unui localnic şi au stat la pândă ore în şir. Ploaia de aseară le-a cam stricat planurile, deoarece fiara a apărut abia după ce vremea s-a îmbunătăţit, undeva după orele 23.00. A mers prin mai multe curţi şi la un moment dat a fost atras de mirosul bunătăţilor puse de silvicultori în capcană. Peştele, mierea şi grăunţele l-au atras pe urs înăuntru, şi imediat a fost prins. Bucuria a fost mare pentru cei care locuiesc la aproximativ 300 de metri de  Primărie. Au aşteptat toată noaptea cu sufletul la gură animalul, iar când a fost prins s-au bucurat.
Ursul a fost tranchilizat, iar apoi i s-au făcut măsurători şi i-au luat probe pentru analize. Până acum silvicultorii au prins 16 exemplare. Animalul de aseară era mascul şi avea 2 ani. Era obişnuit să se hrănească din tomberoanele oamenilor şi nu-l mai speria nimic. A apărut de câteva ori chiar în plină zi pe stradă, chiar în centrul staţiunii.
Acţiunea va continua şi în această seară. Specialiştii vor monta mai multe cuşti şi vor sta la pândă pentru a prinde mai mulţi urşi. Aceştia vor fi relocaţi în diferite zone din ţară  mai mulţin populate de astfel de animale.
httpv://www.youtube.com/watch?v=_GU23f9hioM

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co