Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Aveți grijă pe caniculă!

Ne confruntăm cu primul val de caniculă și cadrele medicale atrag atenția că în aceste zile, în care mercurul din termometre va urca la temperaturi de până la 33-34 de grade Celsius este foarte important să le respectăm sfaturile, astfel încât să nu avem probleme de sănătate.
Asta înseamnă că ar trebui evitate ieșirile și activitatea fizică în timpul intervalul orar 12-16 și, în general, expunerile prelungite la soare. Folosiți mijloace de protecție (pălării, umbrele, ochelari de soare, îmbrăcăminte subțire din țesături naturale în culori deschise). Este foarte important ca în deplasări să aveți la îndemâna lichide, decxi beți multă apă sau sucuri de fructe, respectiv 2-4 litri pe zi, pentru a vă rehidrata organismul, și consumați alimente cu conținut redus de grăsimi, în special de origine animală.
Totodată, se recomandă evitarea consumului de alcool și cafea, protejarea ferestrelor cu draperii în zonele expuse la soare, păstrați ferestrele închise în timpul zilei și apelați la sisteme de ventilație sau aer condiționat. Nu în ultimul rând, faceți dușurile frecvent, cu apă la temperatură moderată. Acestea ajută organismul să facă față în perioadele cu caniculă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co