Invatamant

Balul gascanilor la Comarnic

Pentru ei timpul a trecut repede, iar acum se pregătesc să păşească către o altă etapă din viaţă. Este vorba despre liceenii claselor a 12-a din Comarnic, care joi seară au avut parte de o surpriză: Balul Gâscanilor. Toţi elevii din anii terminali au participat la petrecera organizată de colegii mai mici. Balul Gâscanilor se organizează an de an în Comarnic şi, de fiecare dată, viitorii absolvenţi sunt surprinşi cu tot felul de surprize pregătite din timp şi cu mare atenţie de colegii din clasele a 9-a , a 10-a şi a11-a. Aseară, adolescenţii au privit, cu lacrimi în ochi, momente importante din viaţa de licean şi alături de ei a fost şi primarul Dorian Botoacă. Nu au lipsit nici scenetele de teatru jucate de colegii mai mici.
Nu numai elevii au avut emoţii, ci şi profesorii. Au fost alături de liceeni patru ani, iar la Balul Gâscanilor le-au dat lacrimile, atunci când i-au văzut pe adolescenţi eleganţi şi gata să facă o impresie bună celor din sală.
La finalul balului s-au înmânat premii, iar apoi liceenii au depănat amintiri. A fost un moment unic pentru tineri. Le-au mulţumit profesorilor care le-au îndrumat paşii în viaţă în cei patru ani de liceu, dar şi colegilor mai mici, pentru că le-au pregătit o asemenea surpriză. Acum, pentru tineri, urmează o perioadă încărcată, deoarece vor trebui să treacă proba de foc: bacalaureatul.
httpv://www.youtube.com/watch?v=gfEdXJkCKjg

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co