Actualitate

Bambi adoptat de salvatorii montani

Un pui de capră neagră a fost găsit ieri după amiază în Buşteni de doi tineri care se plimbau prin pădure. Turiştii au rămas uimiţi de frumuseţea exemplarului şi nu se aşteaptau să găsească puiul la marginea pădurii, deoarece caprele negre trăiesc pe crestele munţilor Bucegi. Le-a fost milă de puiul de capră şi au anunţat imediat echipa salvamont Buşteni. Şi oamenii muntelui s-au minunat atunci când au văzut animăluţul. S-au ataşat imediat de el şi l-au hrănit cu lapte pentru a putea supravieţui. L-au lăsat să se odihnească la căldură, l-au admirat, după care l-au scos afară pentru a zburda prin iarbă. Se pare că puiul de capră neagră s-a rătăcit şi s-a ataşat cu uşurinţă de cei doi turişti care i-au ieşit în cale.
Salvamontiştii nu s-au mai confruntat până acum cu o astfel de situaţie, aşa că au făcut apel la specialişti pentru a-i ajuta. Oamenii muntelui au cumpărat imediat un biberon cu care au hrănit puiul de capră neagră. Din fericire, acesta a supravieţuit peste noapte, iar astăzi de dimineaţă, salvamontiştii au urcat cu puiul pe munte în speranţa că îşi va găsi mama. Cu biberonul în buzunar şi cu animăluţul în braţe, salvamontiştii au stat câteva ore în zona unde acesta a fost găsit de turişti. Mia mult, aceştia au mers şi într-un loc unde apar des caprele negre. În zadar, însă! Până la urmă salvatorii au luat puiul cu ei înapoi la sediu, pentru că nu s-au îndurat să-l lase singur, în pădure.
Oamenii muntelui fac apel la cunoscătorii în domeniu şi îi roagă să-i ajute cu orice sfat.
Puiul de capră neagră s-a întors la sediul Salvamont din Buşteni, unde va fi crescut de noii săi părinţi, adoptivi, ce-i drept. Micuţul a primit şi un nume pe măsură: Bambi. Va fi crescut cu mult drag de salvatorii montani, care s-au ataşat de el.
httpv://www.youtube.com/watch?v=p5RW3lM7Nx8

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co