Imobiliare Valea Prahovei
Invatamant

Bataie de joc pe bani publici

Bataie de joc in cadrul programului lapte si corn desfasurat in scolile din Ploiesti. Nici nu a inceput bine anul scolar ca au si inceput sa curga reclamatiile pe seama produselor din program. Micutii de la clasele 1-4 sunt obligati sa bea laptele atunci cand ajung acasa, iar nu in pauza de masa de la scoala. Si asta pentru ca ori de cate ori incearca sa bea lapte cu paiul din punga primita la scoala, elevii nu reusesc decat sa murdareasca si bancile si uniformele lor. Culmea ironiei este ca distribuitorul pachetului guvernamental a mai trimis si pliante cu modul de folosire a pungii…toti deplang produsul din anii trecuti care era adus in pungi din tetra-pak
Cat despre instructiunile  de urmat ca sa poti deschide punga cu lapte, acestea sunt inutile pentru elevii de clasa 1 care nu stiu sa citeasca.
Conducerea Inspectratului Scolar Prahova spune ca la fiecare inceput de an sunt probleme cu laptele si cornul si ca si aceasta se va remedia.
Probleme au fost si cu numarul de portii care in unele scoli era prea mic in altele prea mare. In Prahova, 80.000 de elevi primesc pachetul corn si lapte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co