Actualitate

Baut la volan

Una din principalele cauze generatoare de accidente, după viteza excesivă, o reprezintă conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice. Cauză care a concurat la producerea unui eveniment rutier pe strada Calei Doftanei, din Câmpina, în după-amiaza zilei de 7 ianuarie. Marcel Chiriţescu, şoferul Daciei Nova, cu numărul de înmatriculare PH-55-CMM, rulând către centru municipiului a încercat, se pare, să evite o denivelare de pe partea carosabilă şi a intrat pe contrasens lovind aproape frontal un autoturism Hyundai Getz, condus regulamentar de Vasile Dochia. Un echipaj al Biroului de Poliţie Rutieră s-a deplasat de urgenţă la faţa locului şi observând că accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale a transportat cei doi şoferi la sediul poliţiei pentru definitivarea cercetărilor.
Faptul că şoferul vinovat de producerea accidentului era sub influenţa băuturilor alcoolice a făcut ca măsurile luate împotriva sa să fie mult mai drastice.
Din cauza avariilor suferite de ambele maşini la sistemele de direcţie, ele nu au putut fi îndepărtate în scurt timp în afara părţii carosabile, lucru care a dus la producerea de ambuteiaje, mai ales în momentul în care prin zonă treceau vehicule de mare tonaj.
httpv://www.youtube.com/watch?v=Fo_NJi9T0Ww

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co