Actualitate

Bilete si abonamente in noul sistem

FC Petrolul a facut cunoscute pretul biletelor si abonamentelor pentru sezonul 2015-2016. Unul ce va fi disputat, pentru prima oara, in sistem play-off/play-out. De aceea clubul a hotarat ca abonamentele sa fie vandute doar pe toata durata campionatului.

In sezonul regulat vor fi 13 meciuri pe arena “Ilie Oana”, in play-off, 5, si/sau in play-out, 7 partide, dar si meciurile din Cupa Romaniei si Cupa Ligii, organizate de club. Fata de anul trecut, abonamentele au o reducere de 15% iar cei care se vor abona beneficiaza de discount-uri, intre 10 si 20%, la partenerii cu care Petrolul colaboreaza. Vanzarea lor va incepe saptamana viitoare, luni, si se vor comercealiza exclusiv la casele de bilete ale stadionului.

Timp de o saptamana vechii abonati isi pot pastra locul urmand ca dupa o saptamana, acestea sa fie vandute “la liber”. Elevii, studentii, pensionarii, categoria “family” si copii sub 12 ani au aceleasi conditii ca si pana acum. Pretul unui abonament este de la 165 de lei, in peluze, la 5100 de lei, un loc in loja. Iar costul unui bilet este cuprins intre 12 lei, la peluze, si 300 de lei, in loja. La anumite partide din Liga intai, Cupa Romaniei sau Cupa Ligii pretul tichetelor poate suferi modificari. Si in lotul Petrolului au aparut “fete noi”. Fundasul Alex Benga si atacantul Vlad Rusu au semnat contracte pe trei respective doi ani cu gruparea ploiesteana.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co