Actualitate

Ca dupa razboi

Au trecut luni de zile de când locuitorii de pe strada Rezervoarelor din Câmpina nu mai ştiu cum arată o stradă normală. Măcar o stradă pietruită. Acum ştiu doar cum arată noroiul, noroi pe care trebuie să-l străbată în fiecare zi. Atât cei în vârstă…dar şi cei mici. Cei care merg către şcoală. Aceştia sunt pur şi simplu căraţi în spate până la asfalt de părinţi, de rude. Unii sunt indignaţi de-a dreptul. Alţii sunt mai înţelegători.
Cu încălţăminte în mâini şi cu cizmele în picioare. Asta fac locuitorii de pe strada Rezervoarelor. Şi situaţia durează, se pare, din luna noiembrie.
Nemulţumirea cetăţenilor pleacă de la faptul că lucrările au început în apropierea alegerilor. Viaţa copiilor este pusă în pericol, existând şi situaţia în care unul dintre ei a picat într-un canal.
A fost introdusă canalizarea pluvială şi conducta de gaze este acum sub pământ. Ce a rămas deasupra? Şanţuri, un buldorez blocat în mijlocul unei grămezi de pământ şi noroi. Mult Noroi. Oamenii sunt obligaţi să mergă pe garduri, la propriu. Cei mai tineri reusesc. Ce bătrâni îşi iau nepoţii în spate şi merg până la asfalt. Mai rău este atunci când o persoană nu se simte bine şitrebuie dusă la spital. Să nu mai vorbin de faptul că una dintre casele de pe strada Rezervoarelor poate fi cuprinsă de flăcări. Atunci ce s-ar putea face?

Laurenţiu Sitaru este atât de supărat încât are de gând să vorbească şi cu ceilalţi vecini şi să blocheze strada Bobâlnei şi Calea Doftanei. Doar cu cei care au reuşit să-ţi scoată maşinile din curţi înainte de începerea lucrărilor.
Adevărata realitate este tragică pe strada Rezervoarelor. Oamenii s-au săturat să umble cu 2 perechi de încălţăminte după ei. Pe o stradă dintr-un municipiu.
Situaţia poate fi înţeleasă mult mai uşor dacă ne uităm în capătul străzii Rezervoarelor, acolo unde se intersectează cu „asfaltul”. Deşi oamenii plătesc tarifele normale pentru ridicarea gunoiului, ei sunt nevoiţi să-l care zeci sau sute de metri până în locul unde maşina de gunoi poate să ajungă.
httpv://www.youtube.com/watch?v=E2Ad10pFLro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co