Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Ca la Bucuresti

Drum de groaza pentru turistii care s-au incumetat in acest weekend sa urce la cota 1400 cu autoturismele. Din cauza aglomeratiei si a zapezi de pe carosabil zeci de soferi au creat un adevarat carambol. Turistii care nu aveau autoturismele echipate de iarna sau care nu au mai gasit un loc de parcare si-au lasat pur si simplu masinile pe partea carosabila si astfel s-a produs blocajul.
In loc de relaxare si aer curat, turistii care au venit la munte au dat peste un adevarat calvar.  Din cauza blocajului de masini o ambulanta care trebuia sa ajunga la o interventie la Cota 1400 a trebuit sa se opreasca la jumatatea drumului.
Drumul spre Cota 1400 este partial deszapezit, dar cum in acest weekend a nins, acesta  a devenit o grea incercare pentru soferi. Multi dintre ei s-au inpotmolit in maldarele de zapada, iar ca sa poata iesi de acolo au avut nevoie de ajutor.  
Utilajele de deszapezire si-au facut aparatia tarziu dupa ce mai multe masini au fost avariate. Drumarii au o motivatie totusi: nu au putut interveni din cauza masinilor lasate aiurea pe drum.
httpv://www.youtube.com/watch?v=a3nPATd2GRY

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co