Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Caine de caine

„Am convingerea….nu am dovezi!” Acesta este punctul de vedere al viceprimarului Ion Dragomir, referitor la problema câinilor comunitari din Câmpina, câini care „apar”, ca prin minune, pe străzile municipiului, dintr-un loc pe care cu toţii îl ştim: adăpostul de câini de la Zorile.
Este o afacere! Este un job! Acesta este părerea viceprimarului, care a mai spus, clar şi răspicat, că este convins de faptul că: „au fost mulţi câini din Câmpina care erau adunaţi dintr-o parte şi descărcaţi în altă parte”. Şi, să nu uităm, facturile erau plătite. Au fost plătite!
Aşadar, războiul a fost declanşat! Vicele câmpinean, se pare, nu are de gând să stea la discuţii! Spune că are fotografii, pe care le va pune la dispoziţia presei, prin care poate dovedi că activitatea fundaţiei care acţionează pe raza municipiului Câmpina nu doreşte să-şi piardă „domeniul de activitate”. Acest lucru a devenit şi mai clar după ce a fost invitat la TVR3, unde, în urma discuţiilor, a realizat că în afacerea cu câini comunitari „se doreşte Câmpina!”
httpv://www.youtube.com/watch?v=myoVcPZDm9s

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co