Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Calitate în managementul unității școlare

La sfârșitul săptămânii trecute, în cadrul proiectul “Calitate în managementul unității școlare a fost demarată o nouă activitate: pilotarea unui program de consiliere pentru elaborarea și implementarea documentelor de planificare managerială, prin organizarea de ateliere mixte de lucru și efectuarea de inspecții de monitorizare. Așa se face că timp de trei zile, la Izvorani, a fost organizat primul atelier de lucru, la care au participat 25 de inspectori școlari și 100 de directori de unități de învățământ din București și Prahova, coordonați  de  5 formatori selectați de Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar.

Prin această activitate s-a urmărit elaborarea unor modele de documente de planificare managerială în concordanță cu noile prevederi ale Legii Educației: Proiectul de Dezvoltare Instituţională  şi Planul de Acţiune al Şcolii. Documentele, dezvoltate ca exemple de bună practică pentru toate tipurile de unități școlare din învățământul preuniversitar vor face parte dintr-un ghid tipărit care urmează să fie distribuit în toate unitățile școlare din Municipiul București și Județul Prahova.

Proiectul a demarat în Iulie 2010, are o durată de 34 de luni până în mai 2013 şi este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co