Cultura

Caraiman Fest 2009 la final

Ieri, Casa de Cultură din Buşteni a fost gazda unei seri speciale. În faţa unui public numeros s-a desfăşurat Gala Laureaţilor din cadrul Festivalului de Film Internaţional Turistic şi Religios – Caraimanfest 2009. La eveniment au fost înscrise filme din ţară şi din străinătate, iar juriul de specialitate le-a vizionat timp de două zile după care a decis câştigătorii. A fost o alegere grea, deoarece producţiile din cele 30 de ţări s-au dovedit a fi reuşite. Tot ieri, publicul a putut urmări şi filmul turistic de prezentare al Italiei. Evenimentul a reunit nume importante din toată lumea, iar Buşteniul a fost declarat de organizatori capitala culturală a României.
Marele premiu al Festivalului Internaţional de Film Turistic şi Religios a fost obţinut de Austria. Valea Prahovei TV şi ziarul Infomontan de Valea Prahovei au obţinut premiul Media, iar premiul de excelenţă a fost obţinut de Adi Burcea. Colegul nostru din presă a realizat filmul „Buşteni – Poarta Bucegilor”, iar producţia a rulat chiar în deschiderea festivalului,.
După decernarea premiilor, publicul a avut parte de o surpriză. Pe scenă au urcat artişti cunoscuţi de muzică populară, printre care  Maria Macovei, Mariana Stănescu şi Florica Jinga. Caraimanfest 2009 a fost un eveniment remarcabil, apreciat atât în ţară, cât şi în străinătate.
httpv://www.youtube.com/watch?v=t-doe_xZjSE

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co