Actualitate

Cărţile copilăriei, pe bicicletă, la Sinaia

Principele Nicolae al României a ajuns la Sinaia pe bicicletă alături de campionul naţional la ciclism, Alex Ciocan şi alţi 20 de biciclişti. Alteţa Sa Regală susţine campania „Cărţile copilăriei pe bicicletă“ printr-un tur ciclist caritabil. Principelui Nicolae i s-au alăturat şi ciclişti sinăieni, iar împreună au mers către Centrul Cultural Carmen Sylva, acolo unde au fost întâmpinaţi de Vlad Oprea.

Invitaţii au vizitat centrul Cultural Carmen Sylva şi s-au întâlnit cu 30 de copii de la Grădiniţa George Enescu. De departe, cel mai emoţionant moment a fost acela în care Vlad Oprea și Alex Ciocan au citit micuţilor din povestea lui Peter Pan.

Principele Nicolae a oferit biciclete și rucsaci copiilor sinăieni. De asemenea, Altețea Sa Regală, a făcut o donație de carte bibliotecii orășenești. Proiectul „Cărţile copilăriei pe bicicletă”, susţinut de Principele Nicolae, este unic în România. Alteţa Sa Regală şi echipa care îl însoţeşte traversează, din Sighetul Marmaţiei pînă în Constanţa, 1.000 de kilometri şi 10 oraşe importante în doar nouă zile, pentru promovarea lecturii şi a unui stil de viaţă sănătos.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co