Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Cazare buna la UPG

Camine moderne, curate si cu dotari noi la Universitatea Petrol si Gaze din Ploiesti. cu fonduri proprii si de la ministerul eductaiei, conducerea UPG a reusit sa modernizeze spatiile de cazare pentru studenti. Asa ca de anul acesta, chiar daca numarul de locuri de cazare a scazut putin, confortul este ca la el acasa.
In realitate, insa, la inceputul anului universitar se va observa ca sunt mai multe locuri libere de cazare pentru ca atunci cand dau examen de admitere viitorii studenti depun si cerere de cazare,pe care uita sa o retraga daca isi schimba optiunile. Astazi, studentii care urmau sa fie cazati nu se calcau in picioare cum se intampla la alte universitati, iar cei mai vechi se bucurau de conditiile bune din camin.
La UPG ploiesti sunt scolarizati in acest moment aproximativ 12.500 de studenti, peste jumatatea dintre acestia fiind inscrisi la cursurile cu plata. Taxa anuala perceputa aici este de 2.000 lei pe an. universitatea dispune de 7 camine studentesti cu 1.500 de locuri de cazare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co