Actualitate

Cercul Faptelor Bune, ediţia a XVI-a

Evenimentul caritabil „Cercul Faptelor Bune”, organizat de Fundația Comunitară Prahova, a ajuns la cea de-a XVI ediţie. Invitaţii au fost, persoane şi organizaţii care doresc să determine o schimbare socială, şi care se implica împreună pentru un impact vizibil în crearea unei comunități conectate, prin susținerea financiară a unor proiecte sustenabile în care cred.
În cadrul ediţiei cu numărul XVI au fost prezentate trei proiecte care au avut nevoie de sprijinul comunităţii. Primul proiect prezentat se referă la Crearea unui climat de conviețuire decent pentru cei 50 de beneficiari (persoane vârstnice şi persoane adulte cu dizabilităţi neuropsihice şi mentale) de la Centrul de servicii comunitare din Comuna Fîntînele, județul Prahova, prin achiziționarea unor saltele impermeabile pentru un somn odihnitor și sănătos. Cel de-al doilea proiect face referire la Susținerea secției de scrimă din cadrul Clubului Sportiv Petrolul Ploiești, prin asigurarea lamelor pentru florete, pentru a sprijini performanța sportivilor în competițiile naționale și internaționale. Iar cel de-al treilea proiect se numeşte Sprijin pentru familiile monoparentale din comunitate prin proiectul „Program de Suport – Când visurile prind aripi” al Asociației Călătoria Sufletului Nostru, şi vizează organizarea de activități educaționale și recreative timp de 6 luni, pentru părinți și copii, pentru a le îmbunătăți calitatea vieții și relațiile în familie. Fiecare proiect a fost prezentat timp de câteva minute de către un membru al organizației, după care au avut loc sesiunile de întrebări de clarificare și răspunsuri. Organizaţiile invitate au putut dona pentru proiectele pe care au dorit să le susţină.
În cele 15 ediţii organizate până acum, 43 de proiecte importante pentru comunitate au găsit sprijinul să își continue activitatea și să facă fapte bune.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co