Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Cine a pus copacul in drum

Cine a pus cârciuma-n drum? Cine a pus copaci pe marginea drumului? Două întrebări la care trebuie să-şi răspundă un bărbat de 40 de ani, care, circulând cu mopedul pe strada Lt. Col. Erou Oprescu Adrian, cunoscută drept IREP, a luat-o „pe arătură”. Deşi băuse mai mult decât trebuie, având o alcoolemie de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul s-a încumetat să intre în succesiunea de curbe. Numai că una… a ratat-o, întrând într-un copac.
Noroc cu căştile de protecţie. Femeia a scăpat nevătămată. Cel „aflat la ghidon” a fost „şifonat” destul de bine. Dar este în afara oricărui pericol. Faptul că în ultima perioadă, pe raza judeţului Prahova s-au înmulţit accidentele în care sunt implicaţi scuterişi, i-a determinat pe agenţii de circulaţie să decidă intensificarea controalelor pe această linie. Viteză plus alcool! O reţetă fatală!
Aşadar… aviz amatorilor. Cel care a ajuns într-un copac este un om matur. Numai că cei mai mulţi care se urcă pe scutere sunt tineri, care de multe ori nu ştiu ceea ce înseamnă regulile de circulaţie. Acest aspect, combinat cu alcoolul, poate duce la tragedii.
httpv://www.youtube.com/watch?v=YC3F8iUTvaA

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co